Utkání s vysokým výsledkem "4.kolo = další VÝHRA našeho týmu" V posledních 10 infarktových minutách dokázal tým HCD obrátil nepříznivý stav z 6:8 na !!!! 9:8 !!!!

21.11.2012 13:29

 

Utkání s vysokým výsledkem "4.kolo = další VÝHRA našeho týmu" V posledních 10 infarktových minutách dokázal tým HCD obrátil nepříznivý stav z 6:8 na !!!! 9:8 !!!!

 

HC DOMYNOS – HC CODA 

     PRAHA            PRAHA

         9          :          8

 

( 4:2 ; 2:3 ; 3:3 )

 


Ve čtvrtém kole jsme hostili tým HC CODA PRAHA. Tým o kterém jsme toho příliš nevěděli,ale podle výsledků se jednalo o kvalitní tým, který dosahuje po celou dobu existence, která se datuje k roku 1999 skvělých, stabilních výsledků a dokazuje to I letos v pražské lize. V tomto utkání jsme se opět museli obejít bez pár členů sestavy, jak jsme se zmiňoval I v předchozím článku o utkání. Do utkání jsme vlítli poměrně velkým a nečekaným tempem..nečekaným z důvodu rozházení sestavy a tak její nesehranosti. Bohužel jsme jako první inkasovali ve hře v oslabení. Následně srovnali a takto přetahovaně se odehrával celý zápas, přestože jsme měli více ze hry. Bohužel jsme doplatili na individuální chyby. Přesto bych je rád nezmiňoval. Jsme tým a jsme za celkově předvedenou hru zodpovědní hromadně. Tento popis utkání beru velmi stručně, nicméně bych rád vypíchnul závěr utkání ( 10 minut před koncem ). Soupeře jsme pustili do vedení o dvě branky 6:8, v tuto chvíli bylo nutné taktizovat a stáhnout sestavu na dvě formace. Za výkon, který v této době předvedli, by se nemuseli stydět ani v extralize. Soupeře jsme nepustili absolutně k ničemu a dvě minuty před koncem jsme vyrovnali skore na 8:8. V následující minutě nám soupeř ujel, ale neproměnil šanci. Poslední minuta utkání se odehrála v našem útočném pásmu, kde jsme dělovkama razítkovali výstroj brankáře hostí.  V posledních 10 infarktových vteřinách hry jsme po kombinaci Máry-Máry-Dana vstřelili rozhodující branku a tím si připsali další dva body za vítěžství a udrželi si tak neporazitelnost. Rád bych ocenil přístup všech hráčů, kdy si všichni museli sáhnout na psychické dno a vyburcovat se k obratu v utkání. Soupeř byl opravdu kvalitní, vydržel bruslit ve velkém tempu po celý zápas a udělal tak utkání velmi zajímavým. Jediným černým okažikem bylo zranění našeho beka Marka Sandeckiho, kterému nastřelený puk zlomil ruku v zápěstí a jeho dobu rekovalescence doktor stanovil na dva měsíce. Návrat do sestavy je tedy naplánován na Nový rok, celý tým mu přeje brzké uzdravení!

 

Statistiky

 

Branky – 3x Marek Borovský

                   2x Martin Borl

                   2x Peter Urbánek

                   1x Marek Niessner

                   1x Daniel Satin

    

Asistence – 2x Marek Borovský

                        2x Tomáš Vlček

                        1x Marek Niessner

                        1x Peter Urbánek

                        1x Lukáš Tůma