Náš tým HCD ovládl utkání o první příčku v průběžném pořadí ligy !!!! SIMIO Team, posilněn o hráče HC Hvězda Praha poražen !!! VÝHRA 2:3 !!!

21.11.2012 15:27

 

 

Náš tým HCD ovládl utkání o první příčku v průběžném pořadí ligy !!!! SIMIO Team, posilněn o hráče HC Hvězda Praha poražen !!! VÝHRA 2:3 !!!

 

 

SIMIO TEAM – HC DOMYNOS 

                                                                              PRAHA

        2           :           3

 

(0:2 ; 0:0 ; 2:1 )

 

Zimní stadion V Kralupech nad Vltavou se stalo bojištěm o první příčku v současném průběžném pořádí ligy. Utkali jsme se SIMIO Teamem, který byl doposud bez porážky, pouze s jedním nerozhodným utkáním. Soupeř má nabitý tým jehož součástí jsou hostující hráči z týmu HC Hvězda Praha. Proto se čekal urputný boj. Obrana byla složena pouze ze čtyř obránců, díky absence Marka Sandeckiho ( zlomené zápěstí ) a Jana Jíšy ( soutěž v zahraničí ). Již z rozbruslení  bylo znát,že nás čekají krušné chvilky a to nejen díky kvalitám soupeře,ale hlavně díky struktuře ledu. Měkký led byl těžký a puk absolutně neklouzal. Bylo nutné zvolit hru jednoduchou se zavezením do pásma, střelou a dorážením. Na utkání bylo vidět, že nám je tento styl hry lehce “ cizí” a jsme zvyklý hrát především kombinační hru. Hrál se vcelku rychlý hokej, vzhledem ke zmiňované kvalitě ledu. Pokud by se tento zápas odehrával na kvalitnějším ledě, věřím že utkání má dokonalé tempo. Utkání bylo po celý zápas otevřené a nebylo téměř znatelné jaký tým má navrch, přesto jsme se ujmuli vedení a dokonce vedli 3:0.V poslední třetině jsem díky měnší nepozornosti nechali soupeře snížit na rozdíl jedné branky 2:3 a závěrečný soupeřův tlak ustáli a dovedli tak utkání do šťastného konce. VÝHRA 2:3 !!! nás posunula na první příčku! Z dosavadního pohledu jak se sezona vyvíjí je znatelné,že tým HCD , SIMIO a Gaston Seals budou největšími aspiranty na titul. !!! HCD OLE !!!

 

Statistiky

 

Branky -  2x Marek Borovský

                   1x Peter Urbánek

 

Asistence - 1x Lukáš Záruba