Historie Klubu

08.09.2011 10:22

 

Založení klubu datujeme k 13.12.2009. Nejdříve se započalo nevinnou hrou na malém kluzišti Štvanice ( Nudle ), kde jsme hráli 4x4 bez brankáře.Ze současné sestavy se tam objevovalo pár hráčů. Lukáš Tůma, Lukáš Záruba, Michal Šedo, Pavel Sosna, Pavel Kořínek, Petr Kořínek, Míra Procházka.Ze současných náhradníků Michal Vágner.Všichni se známe z fitka Domyno,od kterého je taky název týmu odvozen.Po čtyřech ledech nás napadlo jít zkusit velký hriště.Bohužel nás bylo zatím málo ale naneštěstí za náma přišel jen týpek co hráli ve stejnou dobu vedle nás na velkým hřišti, jestli se nechceme přidat. Přišli jsme si párkrát zahrát a pomalu jsme se dozvídali, kdo všechno v okolí hrál nebo vždycky hrát chtěl,přidali se jména jako Jarda Klika a Martin Schiefner,kteří jsou vynikající hráči a vidíme v nich velkou oporu,která nás drží nad vodou. Bylo nás moc a všichni jsme nemohli na pozvaný led v neděli.Naskytla se možnost hrát s klukama pátky v incheba Areně.Tým se pomalu rozrůstal a přidalo se pár dalších borců.David Michalík,Lukáš Krupička a náš brankář Rosťa Škaroupka.Z náhradníků pak Petr Švanda a brankář Jindra Menčík.Následovala iniciativa vlastních tréninků.Ze začátku jsme chodili trénovat na Štvanici,bohužel v časech 23:30 - 1:00.Spoustu lidem to nevyhovovalo,přesto se k nám přidali borci jakoLáďa Kepšta,Tom Porupka, a David Kraucher.Dobře načasovaný příchod bylToma Meruny,díky kterému se zajistil led na ZS Hvězda.Přesunuli jsem se tam,kde jsme získali našeho dalšího golmana Ondru Bumbálka a další  skvělý hráče Lukyho Šulana a Petra Urbánka.Ledy na Hvězdě končili a proto jsme sháněli přáteláky, kde se k nám přidali další a to Pavel Vohnoutka aJozef Kezmo. První sezonu zahájíme v nejnižší pražské lize ledního hokeje a budeme se snažit postoupit.Domácí led byl zvolen ZS Hvězda.Všechny diváky zvu na každý zápas.Přijďte nás podpořit.

 

update 18.5.2010 : Do týmu se přidali tito borci: Jan Brtek,Mikuláš Klang.Tímto je v týmu vítám. Naopak s týmem se bohužel nečekaně rozloučili Pavel Kořínek a Petr Kořínek.

update 16.5.2010 : Začneme dobrou zprávou.Tou je získání kontraktu s borcem Pavlem Podaným.Tímto ho také vítám v týmu,věřím že bude velkou oporou týmu. Špatnou zprávou je rozhodnutí Michala Šeda neúčastnit se další sezony.

 

update 8.9.2011 : První sezona je již za náma a mě nezbývá než se poohlídnout za jejím průběhem. Sezona se našemu týmu bohužel nepovedla dle představ. Cíl postoupit se nezdařil. Za důsledek tohoto nezmaru přičítám hlavně první části sezony, kdy se týmu nedařilo.Přičinou bylo formování týmu. Do sestavy, která i letos bude hájit barvy týmu Domynos Praha jsem se dostali bohužel velmi pozdě,kdy jsme již zbytečně ztratili spousty bodů, které nás odsoudili pouze dotahovat nepříznivý stav v tabulce. Tuto část ligy jsem zvládli na výbornou. Troufnu si tvrdit ještě před vyhodnocením, že jsme byli naprosto nejlepší a tuto část suveréně vyhráli. Přesto jsme ukončili sezonu na 5.-6. příčce kdy nás od bronzové medaile dělili pouze 2 body a na první příčku 7 bodů. Nebýt ztracených zápasů na začátku sezony, tak slavíme postup. Takto nám nezbývá než pogratulovat vítěznému týmu Projektový ústav a druhému postupovému týmu HC Wizzards DDM Praha 10. Jistě si to zaslouží. Budeme jim držet palce v následující sezoně a doufat, že se v té další opět střetneme. Tudíž letošním cílem a poviností týmu HC Domynos Praha je postoupit a ligu vyhrát. Předpoklady k tomu máme. Tým je kvalitně složen a téměr všechny opory budou k dispozici. Během sezony se jak si všichni přejí a doufají přidají i zbývající opory týmu Jarda Klika a Pavel Vohnoutka.
Další přijemnou zprávou je návrat Michala Šeda a Jindřicha Menčíka, kteří se loni nemohli soutěže zůčastnit. Do týmu přišel i nový přírustek Michal Krupař a do základní sestavy se zařadil Mark Sandecki, který bude jedním ze základních kamenů týmu. Tímto je všechny vítám a přeji jim spousty úspěchů.
HCD Ole!
 
Soupiska pro sezonu 2011/2012:
 
Mark Sandecki
Lukáš Záruba "A" 
Martin Schiefner
Peter Urbánek
Daniel Satin
Martin Borl 
Lukáš Tůma "C" 
Jan Jíša
Pavel Sosna 
Tomáš Meruna
Pavel Podaný 
Ondřej Roubal
Ondřej Bumbálek
Jindřich Menčík
Filip Raz
Michal Šedo
Michal Krupař
Lukáš Šulan
Jaroslav Klika
Tomáš Porupka
Pavel Vohnoutka
 
 

update 8.9.2010 : Konečná sestava pro rok 2010/2011 :

Vítek Hubený 19

Růžička Jan 89

Schiefner Martin 25

Brtek Jan 15

Bumbálek Ondra 30

Janisch Robo 79

Kepšta Láďa 40

Kezmo Jožo 91

Klang Micky 88

Klika Jarda 55

Meruna Tomáš 8

Podaný Pavel 17

Porupka Tom 12

Procházka Míra 26

Raz Filip 18

Roubal Ondra 9

Sosna Pavel 4

Škaroupka Rosťa 33

Šulan Lukáš 23

Tůma Lukáš 73

Vohnoutka Pavel 11

Záruba Lukáš 69

 Soupiska ještě může být rozšířena.

S pozdravem Generální manažer  a hráč týmu Lukáš Tůma