Debakl !!! Tým HC Auto Kunratice jsem deklasovali 10:2 !!!! Dovršili jsme tak první polovinu soutěže bez pořážky. Našemu HCD patří po zásluze první místo v tabulce!!! HCD OLE!!!

13.01.2012 16:07

 

Debakl !!! Tým HC Auto Kunratice jsem deklasovali 10:2 !!!! Dovršili jsme tak první polovinu soutěže bez pořážky. Našemu HCD patří po zásluze první místo v tabulce!!! HCD OLE!!!

HC Auto Kunratice - HCD

                     2   :   10  

 

 

Hned v prvním týdnu nového roku nás čekal zápas s naším oblíbeným týmem HC Auto Kunratic. Kdo viděl alespoň jedno z našich předchozích střetnutí s tímto týmem, rozhodně ví o čem mluvím. Některé ze zápasu spíše než hokej připomínali ultimátní zápasy MMA. Tým Kunratic ve svém týmu uchovává spousty zlobrů, které se po střetnutí s našimi válečníky stávají spíše poslušnými ovečkami žadonící o milost. Vzhledem k tomu, že jsme nakousl popis týmu Kunratic,tak bych popsal i jejich hru v našem posledním vzájemném střetnutí. V utkání mě zklamalo jejich nasazení, které se oproti loňské sezoně velmi zhoršilo. Měli pár dobře bruslících hráčů, nicméně drtivá většina nestíhala naše bruslící Usainy. Bylo vidět,že hru staví na dvou borcích, kteří dle statistik jako jedniný střílejí branky. I v našem zápase bodovali a jako jediný podali obstojný výkon . Ostatní hráče bych přirovnal zoufalým dikobrazům,samozřejmě se vší úctou. Zaútočili bodlavou střelou,která ovšem nikdy neměla správný směr a hlubší smysl. Možná se jednalo o dočasnou situaci a tým Kunratic bude následovat svých kvalit z utkáních v minulosti. Když bych se zaměřil na náš tým,tak bych především vyzdvyhl opětovný kvalitní výkon strážce naší klece a zejména sílu a přesnost našich střel! Právě z dělovek jsme dokázali vstřelit nejvíce branek. Dále se občas zahrály pěkné kombinační akce a bylo dobré vidět, že nás tolik vánoční přestávka neoslabila. Po dlouhé době jsme dokázali využít 2 ze 3 početních výhod, kde jsem vstřelily branky ještě před usednutím trestnace za plexisklo studu. Prěsto v zápase bylo poněkud více chyb, kterých se do budoucna budeme muset vyvarovat. Velké díky patří divákům, kterých nepřišlo málo a popoháněli nás k lepšímu výkonu.

Pojďme se kouknout k samotnému průběhu zápasu. Do utkání jsme vlétli s cílem rychlého vstřelení branky, která by nás uklidnila. Diktovali jsme hru od počátku a soupeře téměř nepustili k puku. Nicméně naše hra byla lehce rozhozená jak ručička kompasu v blízkosti magnetu. Puk jsme přesto nepustili z holí a první seismickou vlnu vytvořil Martin Schiefner,který poslat náš tým do vedení 0:1 !!! Tento moment ostartoval rodeo,kde se posléze trefili kovbojové Míra Čermák a Dan Satin. První třetina skončila pro tým HCD 0:3!!! V druhé třetině “vraždění neviňátek” pokračovalo. O další navýšení se postupně zasloužili tyto borci – Mark Sandecki, Peter Urbánek a druhou brankou Martin Schiefner 0:6 !!! a bylo vymalováno. Toto ovšem nebylo vše. Uděřili jsme další vlnou a to srovnatelnou velikostí tsunami. Tato dělovková přehlídka ve třetí třetině pro nás znamenala  výhru 2:10 !!! Do dělostřelecké armády se zařadil Jan Jíša, Martin “Venezuelan” Borl, opět Dan Satin a poslední naší trefu zařídil Marek Niessner. Bohužel jsem inkasovaly i dvě branky,které padly po zbytečných chybách. První zápas v novém roce a zárovneň poslední v první části sezony jsme odehráli ve velkém stylu,týmu i fanouškům patří velké dík. Do druhé části vstupujeme jako favorite ale již teď je jasné,že druhá polovina nebyla vůbec jenoduchá. Obhajovat je vždy složitější,přesto pevně věřím v sílu celého našeho týmu a ve skutečnost,že prvenství obhájíme.

HCD Ole!!!

 

Statistiky :

 

Branky –      2x Martin Schiefner

                   2x Daniel Satin

                   1x Marek Niessner

                   1x Miroslav Čermák

                   1x Martin Borl

                   1x Jan Jíša

                   1x Mark Sandecki

                   1x Peter Urbánek

 

Asistence –       2x Jan Jíša

                        1x Lukáš Tůma

                        1x Marek Niessner

                        1x Pavel Podaný

                        1x Martin Borl

                        1x Mark Sandecki

                        1x Peter Urbánek

                        1x Tomáš Porupka

                        1x Lukáš Záruba